Aprèn permacultura

La Permacultura és la base de la nostra manera de viure, utilitzem les seves ètiques i principis per a relacionar-nos i cubrir les nostres necessitats. Conseqüentment, oferim formacions puntualment per transmetre el nostre aprenentatge.

Cursos i formacions

jardi-sentits
més informació
Un dels objectius del nostre projecte és poder oferir formacions sobre temes que millorin l’autosuficiència, la resiliència i l’empoderament de les persones. Agricultura ecològica, permacultura, maneig holístic, transformació de plantes, remeis naturals, reflexologia podal, associacions de plantes, boscos d’aliments i autosuficiència són alguns dels tallers que oferim regularment.

Si vols, pots contactar la nostra agenda per a veure les formacions futures.

Terreny d’acampada

terreny-acampada
més informació
Disposem de terrenys d’acampada per als nostres socis, on poden gaudir d’un entorn saludable, sense ús de químics i respectuós amb el medi ambient i amb possibilitat d’electricitat. Disposem de dutxes, lavabos, menjador i serveis d’intendència.

També tenim pista de volley-ball, zona de jocs infantils (hamaques, corda fluixa, escales, gronxadors, etc) i possibilitat de muntar en poni. Al nostre entorn hi ha una riera amb gorgues a 15 minuts i diferents excursions al castell i monestir de Lluçà, al pont romànic de Sant Martí d’Albars, a la riera de Merlès i altres punts d’interès.

Opcionalment, també us podem incloure formacions específiques d’hort, d’herbes remeieres, permacultura, transformació de plantes, animals, etc.

Si vols venir en família o grup, contacta’ns sense compromís.

Visites personalitzades al projecte

visita-guiada
més informació
Habitualment fem jornades de portes obertes al projecte, on expliquem com funcionem, el nostre mode de vida i com funcionen els elements i ecosistemes de la finca (hort, bosc d’aliments, animals, ús de fertilitzants, plantes medicinals, etc). Si vols venir en grup, amb escoles o en família, t’oferim la possibilitat de buscar una data personalitzada i amb possibilitat de dinar plegats amb els productes de la nostra finca. Per a fer-ho, contacta amb nosaltres.

Calendari

« des. 2017 » loading...
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Properes activitats

Facebook