II edició del Curs de Disseny en Permacultura Oficial (PDC)

II edició del Curs de Disseny en Permacultura Oficial (PDC)

II edició del Curs de Disseny en Permacultura Oficial (PDC)

Fa gairebé un any que vam tenir l’oportunitat de viure el PDC a Les Vinyes. Va ser una experiència molt gratificant i intensa tan pels coneixements apresos com per les vivències personals desenvolupades.

Després de donar-hi voltes i de rebre peticions per repetir el curs, teníem clar que havíem de fer una segona edició. Per això portem uns mesos buscant altre cop els millors especialistes de cada temàtica per oferir un PDC complet i vivencial.

Seran tres setmanes on parlarem de les bases i les ètiques de la permacultura, agricultura regenerativa, maneig holístic d’animals, insectes i animals per al futur, foresteria anàloga, bioconstrucció, «superplantes», dinamització de grups, depuració i recollida d’aigües, «keyline», aprofitament de l’energia en estufes, eficiència energètica i salut.

Volem agrair la implicació dels participants de l’última edició i per això els oferim l’oportunitat de tornar a viure les formacions que desitgin del PDC (d’una durada màxima de 5 dies) de forma gratuïta, pagant únicament les despeses de manutenció.

Del 29 de juliol al 20 d’agost obrirem les portes de Les Vinyes per iniciar una nova edició del curs a una masia on treballem seguint les bases de la permacultura a l’hort, arbres fruiters, ramaderia, bosc comestible, bioconstrucció, gestió eficient de l’energia i els residus i on es pot veure la interrelació entre els diferents sistemes.

Tenim ganes de tornar a obrir el nostre espai per oferir una formació oficial on l’alumnat acabi amb els coneixements adients per desenvolupar els seus propis projectes amb una base sòlida que combini la teoria i la pràctica.

Properament anirem publicant més informacions. Si voleu estar-ne al dia, contacteu-nos i us afegirem a la llista de persones interessades.

Articles relacionats

2 comentaris de resposta

  • Estic molt interessada.

  • Hola. Estic interessat en el curs de permacultura, però no crec que pugui venir les tres setmanes. És possible venir només una o dues setmanes?
    Gràcies.

Deixa'ns un comentari

Escriu el teu nom Escriu una adreça electrònica vàlida Escriu el missatge:

Calendari

« febr. 2018 » loading...
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Properes activitats

View all Events at this Recinte

Facebook