Participem a la trobada de comunitats catalanes

Participem a la trobada de comunitats catalanes

Participem a la trobada de comunitats catalanes

Aquest primer cap de setmana de setembre s’ha celebrat la segona trobada de comunitats de Catalunya i aquest any Les Vinyes hi hem pogut assistir!

La intenció d’aquesta trobada és posar en comú, discutir, aportar i reinventar tot de temes que estem vivint molta de gent des de les nostres cases i vides comunitàries, i sobretot, divertir-nos, riure i conèixer-nos. Vam tenir la oportunitat de fer una radiografia de les nostres comunitats fent-ne un mapa per a presentar-lo a les altres participants i vam xerrar de criança compartida, de models econòmics, de comunitats i transformació social, de treball personal i molts altres temes que tenim en comú. I vam dedicar tota una tarda a jugar, cantar, disfressar-nos i riure totes juntes!

Les comunitats que es van encarregar de l’organització no ho podrien haver fet millor.

Per la gent de Les Vinyes ha estat especialment enriquidor per molt motius.

Per començar, coincidia que era el nostre quart aniversari i era la primera vegada que marxàvem les nou persones del projecte a passar dues nits fora deixant la gestió de Les Vinyes en mans de les voluntaries que ens estan ajudant!

A més a més vam conèixer gent preciosa d’altres projectes i el infants de Les Vinyes van estar envoltats de persones grans i petites que estan vivint una realitat molt semblant a la nostra, que estan compromeses amb el respecte a les persones i a la terra, que pensen i cuiden molt com acompanyar, què menjar, la manera de consumir i de llegir el món que ens envolten. Realment ens vam sentir fent xarxa.

Però el que més ens va agradar va ser poder observar el nostre projecte des de lluny, amb la prespectiva que et dona parlar-ne amb altre gent, presentar les teves fortaleses i les teves dificultats. Vam poder posar consciencia de tot el que tenim i de com en som d’immensament afortunades d’estar creant una realitat basada en el respecte i l’ajuda comuna.

Ens sentim molt agraïdes per haver pogut viure aquesta experiència.

Articles relacionats

Sense comentaris

Pots ser el primer a escriure un comentari.

Deixa'ns un comentari

Escriu el teu nom Escriu una adreça electrònica vàlida Escriu el missatge:

Calendari

« des. 2017 » loading...
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Properes activitats

Facebook