Rehabilitació de la teulada

Rehabilitació de la teulada

La teulada avança a molt bon ritme!

Després de la parada nadalenca i per grips i virus diversos de l’equip, aquest gener vam tornar a posar-nos-hi amb la mitja teulada que faltava per refer del que serà la granja escola.

Vam començar amb un matí de feina compartida on algunes persones voluntàries ens van ajudar a baixar les teules i els rastrells vells. Aquella jornada la vam acabar amb un deliciós arròs fet a la cuina rocket amb tot el grup!

En aquest tram, i després d’haver baixat totes les bigues antigues, vam contractar un camió pluma perquè ens ajudés a pujar les grosses jàceres que van de columna a columna. Aquest és un dels moments en que està totalment justificat el consum de petroli! Era una feina inassumible per nosaltres i molt delicada per la vulnerabilitat dels pilars fets de pedra. Tot i que els vam assegurar amb fustes i serjants, un cop d’aquestes grosses bigues, podrien haver-les fet caure.

Avui hem acabat de col·locar totes les bigues, tant les noves que van a la zona de Granja Escola, com les velles que hem reciclat per l’altra zona. Per a poder reutilitzar les bigues antigues, vam triar les que estàven en millor estat, que fóssin de roure i que no haguéssin patit gaire contacte amb l’aigua. Les vam polir i algunes les vam tallar a la mida que ens convenia, i les vam tractar amb oli de llinaça aconseguint un resultat molt i molt bonic.

Ara mateix estem col·locant tota la fusta sobre la qual hi anirà l’aïllament de gutex (serradures de fusta premsades), la capa impermeable però transpirable (Tibek), la fusta laminada i les teules.

Seguim!

Articles relacionats

Sense comentaris

Pots ser el primer a escriure un comentari.

Deixa'ns un comentari

Escriu el teu nom Escriu una adreça electrònica vàlida Escriu el missatge:

Calendari

« febr. 2018 » loading...
dl. dt. dc. dj. dv. ds. dg.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

Properes activitats

View all Events at this Recinte

Facebook